Site Logotype

Laatste nieuws​

Tijdelijke klantenstop.

Beauty on wheels & Beautysalon

Momenteel is het erg druk, daarom hebben we op dit moment een klantenstop. Dit om mijn kwaliteiten te kunnen blijven aanbieden en er geen erg lange wachttijden meer zijn. Het was een moeilijk besluit omdat ik iedereen graag ontvang in de salon, om ik mijn klantgerichtheid en kwaliteit graag behoud heb ik daarom deze keuze tijdelijk gemaakt.

Liefs,

Kaily Tiggeloven

Kerstcadeaus, wie verras jij?

Bij Beauty on wheels & Beautysalon kun je terecht voor leuke kerstcadeaus voor jong en oud, man en vrouw. Vanaf elk bedrag samen te stellen. 

Een aantal pakketten hebben we samen gesteld vanaf €25 tot €55 euro.


Loveli, Absolution, Brandt kaarsen, Amberblokjes & Zao make-up.


Voor meer leuke cadeaus of informatie app naar 06-27371422

Liefs,

Kaily Tiggeloven

Verkooppunt Loveli

Met trots mag ik jullie vertellen dat wij nu hét verkooppunt mogen zijn van Lichtenvoorde, voor de deodorant lijn van Loveli. De deodorant ZONDER aluminium die ECHT werkt, 100% natuurlijk. Gebaseerd op kokosolie en natriumbicarbonaat en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid en echt werken.

 

Deze deodorant stick is in verschillende geuren en maten verkrijgbaar. Stuur een berichtje om jou deodorant te komen ruiken en bestellen. Ervaar een deodorant zonder troep.

06-27371422

Liefs,

Kaily Tiggeloven

NIEUW! Body Re-Lax

Een heerlijke behandeling, pure ontspanning met de heerlijke geuren van lavendel, sinasappel en eucalyptus. Het gehele lichaam en geest even RELAX, 90 minuten GENIETEN.